TermoCoagulare

TermoCoagulare Eliminare Nevi-papiloame Venectazii Acnee Milia Moluscum Talangiectazii Angioame, cuperoza

Metoda de tratament chirurgical prin utilizarea locala a unui curent electric. Electrochirurgia utilizeaza caldura produsa prin trecerea unui curent electric printr-un instrument operator cu scopul de a carboniza tesuturile patologice. Dupa tipul de instrument folosit, se deosebesc doua tipuri de metode. – Electrocoagularea sau termocoagularea, efectuata cu un ac parcurs de un curent electric sau cu un electrod terminat printr-o mica bula, permite distrugerea mai intinsa a tesuturilor, care sunt coagulate. Aceasta tehnica este utilizata mai ales pentru distrugerea tumorilor mici.

O solutie completa si 100% sigura, pentru orice tip de piele. Varicele sunt eliminate instantaneu. Practic, se dizolva. Ca si cum ai sterge urmele de creion cu o radiera. Expresia „iti ia durerea cu mana” n-a fost nicicand mai adevarata. 

Video1 Video2

Inainte de aplicare tratamentului de termocoagulare o serie de masuri de precautie trebuie indeplinite. Verificati contrainidicatiile, deoarece toate actiunile mentionate pot creste intensitatea circulatiei sangvine. 

Incercati sa evitati cafeina (cafea, ceai, bauturi racoritoare), alcool si alimente picante cu cateva ore inainte de tratament; 

Nu cosumati aspirina cu 24 de ore inainte de tratament; 

Reduceti consumul de tutun